tijd

Results 1 - 13 of 13Sort Results By: Published Date | Title | Company Name

Visualisatie in het Tijdperk van Virtual Reality

Published By: Dell EMC     Published Date: Aug 23, 2018
“3D-ontwerphulpmiddelen bestaan al een tijd, maar sinds VR steeds meer zijn weg vindt naar de consumentenmarkt, worden visualisatie-opties met ongekende snelheid beschikbaar. Visualisatie heeft zich ontwikkeld tot een niveau waarop ontwerpers sneller en nauwkeuriger fotorealistische afbeeldingen van producten kunnen maken in natuurlijke omgevingen waardoor producten sneller op de markt kunnen worden gebracht en klanten het product zelf kunnen uitproberen. Dit alles zonder de kosten van prototypes en vormgeving. In deze handleiding krijgt u een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen in visualisatie en maakt u kennis met onze nieuwe VR Centres of Excellence in Limerick, Cork, Parijs, Frankfurt, Dubai, Santa Clara en Austin waar u de voordelen van VR zelf kunt ontdekken.” Rahul Tikoo Executive Director en General Manager Dell Precision
Tags : 
    
Dell EMC

Bespaar tijd en geld

Published By: Dell EMC EMEA     Published Date: Nov 22, 2018
Traditional PC lifecycle management is an inefficient and expensive process that will cost your business both time and money. Dell EMC’s PC as a Service (PCaaS) will transform your company’s approach to IT infrastructure. The cost of PC lifecycle management can be reduced by up to 25% by using PCaaS. Learn more about Dell solutions powered by Intel®.
Tags : 
    
Dell EMC EMEA

De levenscyclus van de pc optimaliseren

Published By: Dell EMC EMEA     Published Date: Nov 22, 2018
Hardwaretechnologie heeft niet het eeuwige leven. Hardware heeft een levenscyclus, een meetbaar begin en einde van de productiviteit en waarde. Het is de taak van IT de levenscyclus van pc's te optimaliseren, maar ook te zorgen voor strategische doorbraken voor de organisatie. Omdat pc-beheer echter duur en complex is, houdt IT weinig tijd over voor innovatie. We bieden flexibele financieringsmogelijkheden, zodat de IT-afdeling altijd de beschikking heeft over wat nodig is, wanneer dit nodig is, om eindgebruikers actief en productief te houden. Meer informatie over Dell oplossingen met Intel®.
Tags : 
    
Dell EMC EMEA

DE INTELLIGENTE DIGITALE WERKPLEK EEN HANDLEIDING IN RPA VOOR BUSINESS LEADERS

Published By: Automation Anywhere     Published Date: Nov 06, 2019
Momenteel besteden werknemers ongeveer 10-20% van hun tijd aan alledaagse, repetitieve taken die eenvoudig kunnen worden geautomatiseerd. Met robotachtige procesautomatisering (RPA) kunnen bedrijven deze omslachtige taken overdragen aan de digitale werknemers, zodat de echte werknemers meer tijd hebben voor productiviteit en innovatie. Volgens Forbes kan automatisering per jaar per medewerker wel zes tot negen weken aan arbeid helpen besparen. Per bedrijf zou dit een jaarlijkse besparing van vier miljoen dollar betekenen. Deze tijd kan worden geherinvesteerd in loopbaanontwikkeling en persoonlijke groeimogelijkheden, waardoor het werk menselijker wordt. Gartner voorspelt dat in 2020 40% van de grote ondernemingen robotachtige procesautomatisering (RPA) heeft ingevoerd, tegenover minder dan 10% nu. Het bewijs is overduidelijk. Om nu en in de toekomst concurrerend te zijn, is automatisering onmisbaar. Maar welke producten moet u kopen voor uw organisatie?
Tags : 
robotachtige procesautomatisering, productiviteit en innovatie
    
Automation Anywhere

7 wereldwijde Trends

Published By: HP Inc.     Published Date: May 21, 2019
Sinds het begin van het digitale tijdperk verandert de wereld om ons heen sneller dan ooit en zien we een transformatie van sociale interacties, menselijk gedrag en verwachtingen. Om in een dergelijke omgeving succesvol te zijn, moeten merken hun doelgroep exact bieden wat zij willen, wanneer zij dit willen en de beloften van hun merk waarmaken.
Tags : 
    
HP Inc.

Baanbrekende Operationele Continuďteit Bewerkstelligen en Toch de Kosten en Complexiteit in de Hand

Published By: Pure Storage     Published Date: Sep 27, 2019
In de huidige omstandigheden is operationele continuďteit een must. Nu organisaties de digitale transformatie omarmen en hun massaal toevlucht tot IT nemen, downtime kan verlammend werken. Wie technische storingen transparant het hoofd kan bieden en zo zijn bedrijf draaiende kan houden, profiteert van aanzienlijk concurrentievoordeel, grotere klantenbinding en meer bedrijfsinnovatie. Maar het behalen van de hoogste niveaus van operationele continuďteit met zero RPO’s (recovery point objectives) en 0 RTO’s (recovery time objectives), was altijd alleen weggelegd voor de grootste ondernemingen en dan slechts voor de meest bedrijfskritische toepassingen. De hiermee verbonden kosten en complexiteit zijn voor de meeste organisaties eenvoudigweg te hoog. Dat behoort nu tot het verleden. Deze whitepaper bespreekt een nieuwe active/active stretched cluster technologie waarmee bedrijven van groot tot klein zich de hoogste continuďteitniveaus kunnen veroorloven zonder de kosten en complexiteit
Tags : 
    
Pure Storage

De levenscyclus van pc's optimaliseren

Published By: Dell PC Lifecycle     Published Date: Feb 13, 2018
Als gevolg van de kosten en complexiteit van het computerbeheer houden IT-afdelingen weinig tijd over voor innovatie. Door de snel ontwikkelende technologieën en bedrijfsbehoeften is het lastiger om in te spelen op nieuwe trends die veranderen hoe technologie wordt geleverd en gebruikt. Ook heeft hardwaretechnologie niet het eeuwige leven. Hardware heeft een levenscyclus, een meetbaar begin en einde aan de productiviteit en waarde. Het is de taak van IT de levenscyclus van pc's te optimaliseren, maar ook te zorgen voor strategische doorbraken voor de organisatie. Leer meer over Dell oplossingen powered by Intel®
Tags : 
levenscyclus, optimaliseren, intel, dell
    
Dell PC Lifecycle

Bespaar tijd en geld

Published By: Dell PC Lifecycle     Published Date: Feb 20, 2018
De traditionele vorm van levenscyclusbeheer voor pc’s is een inefficiënt en duur proces dat uw bedrijf veel tijd en geld kost. Met de PCaaS-oplossing van Dell EMC (PC-as-a-Service) kan de zakelijke aanpak van uw IT-infrastructuur worden getransformeerd. Externe werkzaamheden vormen een dagelijks aspect van het moderne bedrijfsleven en daarmee is het risico op inbreuk van kritieke data enorm toegenomen. Gegevensverlies kan uw bedrijf stilleggen en leiden tot zakelijk verlies, reputatieschade en zelfs boetes. Leer meer over Dell oplossingen powered by Intel®.
Tags : 
bespaar, tijd, geld, dell
    
Dell PC Lifecycle

Tijdschrift CIO Perspectives: Digitale transformatie

Published By: Workday Netherlands     Published Date: Apr 30, 2019
"De technologie van vandaag verandert de manier waarop we werken. Om IT-executives te helpen het beste weg vooruit te vinden, hebben we een digitaal tijdschrift gemaakt: CIO Perspectives. U vindt er inzichten en advies van executives en visionairs over hoe u los kunt komen van de dagelijkse taken en een breder perspectief kunt krijgen. Lees het nu.
Tags : 
workday, workforce technology, digital strategy
    
Workday Netherlands

Het Gartner Magic Quadrant for Financial Planning and Analysis is uit

Published By: Workday Netherlands     Published Date: Nov 13, 2019
Op zoek naar een cloudoplossing voor financiële planning die flexibel en gebruiksvriendelijk is en zorgt dat u altijd up-to-date bent met de laatste technologieën? Bekijk marktanalyses, belangrijke aanbevelingen voor het evalueren van leveranciers en meer. Download uw gratis exemplaar van dit rapport.
Tags : 
workday, workforce technology, digital strategy
    
Workday Netherlands

De impact van blockchain op uw business

Published By: Workday Netherlands     Published Date: Nov 13, 2019
In een tijd waarin de business snel moet reageren is het belangrijk dat u beschikt over innovatieve technologie, ontwikkeld voor flexibiliteit en vooruitgang. Blockchain is niet langer een mysterieuze technologie gebouwd voor bitcoin. Organisaties gebruiken blockchaintechnologie om snel te kunnen reageren op veranderingen en zich voor te bereiden op de toekomst. Lees dit rapport en ontdek hoe u blockchain kunt gebruiken voor het continu moderniseren van HR-applicaties, -processen en best practices.
Tags : 
workday, workforce technology, digital strategy
    
Workday Netherlands

Tijdschrift CIO Perspectives: Digitale transformatie

Published By: Workday Netherlands     Published Date: May 21, 2019
"De technologie van vandaag verandert de manier waarop we werken. Om IT-executives te helpen het beste weg vooruit te vinden, hebben we een digitaal tijdschrift gemaakt: CIO Perspectives. U vindt er inzichten en advies van executives en visionairs over hoe u los kunt komen van de dagelijkse taken en een breder perspectief kunt krijgen. Lees het nu. "
Tags : 
workday, workforce technology, digital strategy
    
Workday Netherlands

Op weg naar de dynamische werkomgeving

Published By: RES Software     Published Date: Apr 08, 2013
Sinds de opkomst van de personal computer in de jaren tachtig is de ICTinfrastructuur meestal gebaseerd op persoonsgebonden PC’s die op vaste werkplekken zijn geplaatst (‘desktop’). Deze klassieke desktopinfrastructuur voldoet steeds minder, naarmate meer mensen flexibel gaan werken. Men werkt nu in wisselende teams, op verschillende locaties. Men wil buiten kantooruren om kunnen werken, ook thuis of onderweg. Vaste werkplekken en vaste werktijden zijn niet langer vanzelfsprekend. Er is een dynamische infrastructuur nodig om op de nieuwe manier van werken in te spelen, teneinde zowel de productiviteit als de mate van tevredenheid van medewerkers te maximaliseren.
Tags : 
    
RES Software
Search      

Add Research

Get your company's research in the hands of targeted business professionals.